TERMENI SI CONDITII

 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. ENIGMA MEDIA GROUP S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

 

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

 

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

 

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comertul electronic

 

S.C. ENIGMA MEDIA GROUP S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.jocarte.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

Intregul continut al site-ului www.jocarte.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. ENIGMA MEDIA GROUP S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. ENIGMA MEDIA GROUP S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 

Domeniul www.jocarte.ro este detinut de catre S.C. ENIGMA MEDIA GROUP S.R.L. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

 

Produsele prezentate pe www.jocarte.ro sunt comercializate de S.C. ENIGMA MEDIA GROUP S.R.L. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Informatiile clientilor colectate de S.C. ENIGMA MEDIA GROUP S.R.L. prin site-ul www.jocarte.ro sunt strict alcatuite din datele pe care clientii le completeaza pe site si sunt folosite doar in scopuri rezonabile, in vederea realizarii comenzilor si livrarii bunurilor.

 

S.C. ENIGMA MEDIA GROUP S.R.L. foloseste serviciile diferitilor terti pentru suportul tehnic in vederea vanzarii produselor.

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. ENIGMA MEDIA GROUP S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de confirmare a comenzilor. Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii comenzilor. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea receptionarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator.joca

DATE COMERCIALE

S.C. ENIGMA MEDIA GROUP S.R.L.

J40/18387/2021

CUI:45116413

Bucuresti, Bd. Gheorghe Duca, Nr. 1, Et. 1, Ap. 4, Sector 1

Platforma E-commerce by Scriupebune

Acasa
Cont
Cos
Cauta